Największy salon Van ProCenter w Polsce już otwarty.

Miło nam poinformować, że nowy salon dealera roku 2018, Duda-Cars Van ProCenter w Golęczewie jest już otwarty.

- 24 stanowiska serwisowe - najwyższy poziom usług, opieki i doradztwa,

- Stała ekspozycja pełnej gamy modelowej w różnych konfiguracjach,

- Jeden z najnowocześniejszych kompleksów blacharsko-lakierniczych w Europie,

- Specjalistyczny sprzęt - szybsze i bardziej precyzyjne naprawy,

W naszym nowym obiekcie swoją siedzibę ma również Legends Duda-Cars - największe centrum klasycznych Mercedesów w Polsce. Na miejscu można nie tylko podziwiać najbardziej kultowe modele, które opuściły fabryki na przestrzeni ostatnich dekad XX-ego wieku, ale również kupić i odrestaurować legendę spod znaku gwiazdy.

Golęczewo k. Poznania. ul. Gottlieba Daimlera 21

tel. +48 61 623 52 00

e-mail: info.goleczewo@duda-cars.mercedes-benz.pl

Zapraszamy również do polubienia naszego profilu na Facebook’u: https://www.facebook.com/DudaCarsVanProCenter/

Powrót do listy artykułów

2021-07-15

Kategoria: Mercedes-Benz G-Class Experience 2021

Działalność Duda-Cars to nie tylko sprzedaż niesamowitych aut premium z logo Mercedes-Benz. Nasza praca nie kończy się na obsłudze posprzedażowej. W Duda-Cars dostarczamy klientom EMOCJI. Niekiedy - ekstremalnych. Ale tylko w pozytywnych aspektach.

2021-07-14

Kategoria: Mercedes-Benz Nowy Mercedes z salonu — samochody osobowe w konkurencyjnych cenach!

Nowe Mercedesy osobowe — dlaczego warto postawić na samochód prosto z salonu? Decydując się na zakup nowego samochodu osobowego z salonu możemy liczyć na szereg korzyści, które zarezerwowane są dla tej właśnie formy zakupu. Co zyskujesz? Sprawdź!

2021-06-11

Kategoria: Mercedes-Benz NOWA KLASA C | Umów się na jazdy testowe

Za nami kolejna ekskluzywna, polska premiera #live. Zaprezentowaliśmy Nową Klasę C. Obejrzyj materiał z wydarzenia i, jako pierwszy, zapisz się na jazdę testową!