Największy salon Van ProCenter w Polsce już otwarty.

Miło nam poinformować, że nowy salon dealera roku 2018, Duda-Cars Van ProCenter w Golęczewie jest już otwarty.

- 24 stanowiska serwisowe - najwyższy poziom usług, opieki i doradztwa,

- Stała ekspozycja pełnej gamy modelowej w różnych konfiguracjach,

- Jeden z najnowocześniejszych kompleksów blacharsko-lakierniczych w Europie,

- Specjalistyczny sprzęt - szybsze i bardziej precyzyjne naprawy,

W naszym nowym obiekcie swoją siedzibę ma również Legends Duda-Cars - największe centrum klasycznych Mercedesów w Polsce. Na miejscu można nie tylko podziwiać najbardziej kultowe modele, które opuściły fabryki na przestrzeni ostatnich dekad XX-ego wieku, ale również kupić i odrestaurować legendę spod znaku gwiazdy.

Golęczewo k. Poznania. ul. Gottlieba Daimlera 21

tel. +48 61 623 52 00

e-mail: info.goleczewo@duda-cars.mercedes-benz.pl

Zapraszamy również do polubienia naszego profilu na Facebook’u: https://www.facebook.com/DudaCarsVanProCenter/

Powrót do listy artykułów

2021-04-16

Kategoria: Mercedes-Benz EQS otwiera kolejny rozdział w elektromobilności

Zaprojektowany jak statek kosmiczny. Cichy, bezemisyjny, czerpiący energię z rekuperacji. Luksusowo wykończony, elegancki, prezentujący najwyższą jakość wykonania. Mercedes-Benz EQS jest urzeczywistnieniem marzeń o nowoczesnej motoryzacji.

2021-04-08

Kategoria: Legends Czy rynek pojazdów kolekcjonerskich jest zagrożony?

Hagerty, jeden z największych na świecie dostawców specjalistycznych ubezpieczeń dla pojazdów kolekcjonerskich, przyglądając się trendom na rynku pojazdów klasycznych, systematycznie publikuje analizy i zestawienia. Obecnie na temat przewodni Hagerty wzięło doniesienia, które wprowadziło niemałe zamieszanie w głowach kolekcjonerów.

2021-04-06

Kategoria: Mercedes-Benz Polska premiera elektrycznego modelu #EQA

Chociaż spotkania z klientami to sedno naszego biznesu, coraz częściej spotykamy się online. W sieci prezentujemy ofertę, nowości, promocje i to, co najbardziej pożądane - premiery dostępne dla wszystkich!